Sulaikyti nelegaliai žvejojantys žvejai verslininkai.

, paskelbta balandžio 5, 2023
Aplinkos apsaugos pareigūnai kartu su pasieniečiais vykdydami bendrą stebėjimą Kuršių mariose sulaikė asmenis, kurie neturėdami teisės pastatė neleistinus žvejybos įrankius. Jiem teks atlyginti net 53 000 Eur ištekliams padarytą žalą.
Galimai asmenys tinklus statė su valtimi, kuri priklauso UAB “Riepa” kurios vadovas yra Žuvininkystės įmonių asociacijos „Lampetra“ tarybos narys ir kartu su šios asociacijos vadove nuolat keliauja į visas laidas ir verkšlena kokie jie geri, o Lašišos dienoraštis nori juos išmesti iš verslo… Taip pat sulaikymo metu tarp žvejų buvo ir Arvydas Komskis.
Taip pat 2022.05.03 d. Žemės ūkio ministras Kęstutis Navickas šiai įmonei suteikė tautinio paveldo statusą žvejybai traukiamuoju tinklu.
Šis įvykis puikiai parodo kokia iš tiesų yra verslinė žvejyba Kuršių mariose, ką iš tiesų gina vietiniai meriukai bei kai kurie seimo nariai, ministerijų klerkai.
Dėl šio bei kitų įvykių labai dėkojame Gyvosios gamtos apsaugos departamento direktorei Mantei Ramanauskienei ,kuri užėmusi savo pareigas panašu, kad keičia viską iš esmės ir pagaliau atsiranda bent kažkokia kontrolė!

Apie Admin2

Palikite žinutę

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *